HÅLLBAR MAT, FÖR ETT HÅLLBART SAMHÄLLE

IDÉN OM ENKLA ALTERNATIV

Att äta hälsosamt och hållbart är oerhört aktuellt i nuläget, alla vet vi hur bra det är att välja bort kött och animaliska produkter men trots det fortsätter vardagen som vanligt och man äter som man alltid gjort.

Wannabe Food uppkom som ett alternativ för vanliga människor, som gärna vill äta rätt men kanske inte alltid vet hur det ska gå till.

Vi producerar den goda fräscha maten i vår fabrik i Skåne och paketerar den snyggt och aptitligt i hållbara förpackningar för att du enkelt ska kunna få med dig god och hälsosam mat från mataffären utan att behöva krångla. Smidigt, snabbt och gott från Wannabe Food!

Vill du veta mer? Kontakta oss

SJUKVÅRD, PILLER ELLER GODA ALTERNATIV?

FRAMTIDENS MAT

Det är inte konstigt att vi blir sjukare och svagare när vi äter som vi gör! Mat ska vara balanserad, hälsosam och innehålla hela näringsbehovet som din kropp behöver. Tyvärr äter de flesta människor nästan uteslutande proteiner, kolhydrater och fetter, som inte riktigt är vad du behöver. Vår mat tillverkas av de nyttigaste ingredienserna för att förse dig med all energi och näring som behövs för att bygga en stark och frisk kropp. Vi tar bort alla onyttigheter, alla animaliska produkter och alla tomma kalorier och ersätter dessa med växtbaserade proteiner, fiberrika och nyttiga grönsaker och massor med god smak som får din kropp att stråla av energi. Testa själv och upplev skillnaden mellan ditt gamla och ditt nya jag!

Wannabe Food är framtidens mat för framtidens människor.

I EN MATVARUBUTIK NÄRA DIG

SVENSKT OCH NÄRA DIG

Våra produkter säljs i över 100 butiker längs Västkusten och i Stockholm. Vi producerar maten omsorgsfullt i Skåne och kör ut den med egna bilar flera gånger i veckan direkt till butikerna för att bevara färskheten, så att du kan få en näringsrik och hälsosam måltid oavsett när du handlar.

Wannabe Food har mat som smakar gott och är hälsosamt och hållbart för såväl oss människor som djur och natur. Vår mat äter du med gott samvete!

EN BALANSERAD PORTION

MÄTT PÅ RÄTT SÄTT

Det handlar inte om hur mycket du äter, din kropp kanske fortfarande skriker efter mer trots stora portioner eftersom din mat inte innehåller allt du behöver. Saknas vissa näringsämnen kommer din kropp fortfarande signalera till dig att den är hungrig.

Wannabe Food balanserar sina portioner där fokus är på att ge din kropp det den behöver för att du ska få en bra mättnadskänsla utan att behöva äta stora portioner. På så vis kan du hålla nere kaloriintaget utan att gå hungrig och din kropp kommer hamna i balans och tacka dig.

Visste du också att mindre portioner är mer hållbart för miljön eftersom maten är en av de största klimatbovarna i dagens samhälle?

KLIMATPÅVERKAN

MINSKADE UTSLÄPP I VARJE TUGGA

Kött, mejeriprodukter eller växter? Oavsett vad du väljer kommer du påverka miljön, men det finns bra val och mindre bra val.

Miljöpåverkan för kött är många gånger högre än för växtbaserade alternativ och genom att välja Wannabe Food kan du minska ditt utsläpp bara genom att äta vår goda mat. Våra portioner är noggrant balanserade för din kropps behov och allt vi gör sker med omtanke om både människa som natur.

Vill du veta mer om vårt hållbarhetsarbete? KONTAKTA OSS